III seminar MEESKONNA JUHTIMINE MUUTUNUD OLUDES

III seminar MEESKONNA JUHTIMINE MUUTUNUD OLUDES

17.06.2021 kell 10:00 - 15:00

Zoom veebikeskkonnas Videokonverentsi-rakenduses Zoom.us

Ettevõttel on visioon, missioon, põhiväärtused, eesmärgid ning strateegida, kuidas kõik eelnev ellu viia. Ja seda kõike nii õitsengu perioodil kui ka kriisiaegadel. Viimasel perioodil on palju teadmatust tuleviku ees, mis külvab hinge ärevust ja hirmu ja toob kaasa suuremat töökoormust, oludes kus meeskonnaliikmete arv on viidud miinimumi.  

Millele keskenduda meeskonnajuhina, et inimesed tunneks ennast turvaliselt, motiveeritult ja täis tahtmist anda endast parim panus eesmärkide ellu viimisel?

Seminaril on võetud sihiks tutvustada osalejatele, kuidas ära tunda tööstressi enne lõplikku läbipõlemist, kuidas toime tulla ärevusega ja kuidas maandada hirmu teadmatuse ees. Leiame lahendusi meeskonna taaskäivitamiseks ja õpime uuesti kasutama eesmärkide saavutamise jõudu ja meeskondliku eluratta tasakaalu mõju, personaalse usaldusvestluse väge ja tagasilöökidega toimetuleku võimalusi.

Tutvume uuesti oma meeskonnaliikmetega, kellest igaühel on omad hirmud, unistused, isiklik motivatsioonitase ja takistused eesmärkide saavutamisel. Seminaril tegeleme meeskonnatunde teadliku planeerimise ja loomisega, koostame praktilise motivatsiooniplaani ning leiame lahendusi, kuidas vastutöötava kolleegiga toime tulla ja teda toetada.

Seminar toimub 17. juunil kell 10-15 Zoomi keskkonnas koolitaja loengu, ühiste arutelude, juhtumianalüüside ning grupitöödena.

Seminari sihtgrupp: juhid, kellel on oma meeskond

Seminaril käsitletavad teemad:

  • Meeskond on oma juhi nägu, kas see pilt meeldib Sulle?
  • Kes Sinu meeskonnas tegelikult töötavad?
  • Kuidas luua maailmatasemel meeskond?
  • Kuidas saada tugevaks esmaklassiliseks meeskonnaks, et sügavate muutuste ajal olla oma valdkonnas parim?
  • Kuidas võita stressi, ärevust ja hirmusid saavutades suurepärane hoiak ja hoida isiklik elu tasakaalus
  • Kui „elu viskab kaikaid kodaratesse“ ehk toimetulek ootamatute olukordadega
  • Meeskonna taaskäivitamiseks vajalikud motivaatorid
  • „Tõrvatilk meepotis“ – kui tiimikaaslane töötab vastu

Peale seminari läbimist oskad:

  • märgata erinevaid käitumismustreid nii enda kui kaaslaste juures
  • läbi viia personaalset usaldusvestlust
  • seada nii personaalseid kui meeskondlikke eesmärke oma osakonnas
  • hoida ja suunata motivatsiooni meeskonnas
  • ettevalmistada ennast ja meeskonda tagasilöökideks
  • lahendada konfliktseid olukordi ja tekkinud pingeid
  • maandada ärevust ja hirme
  • ühtse meeskonnana saavutada juhtivpositsioon oma valdkonnas

Seminari ajakava:

  • 10.00-12.00 Seminari 1 osa
  • 12.00-12.30 Paus
  • 12.30-13.45 Seminari 2 osa
  • 13.45-14.00 Paus
  • 14.00-15.00 Seminari 3 osa
  • 15.00 Seminari lõpp

Koolitaja on Riinu Rätsep, teeninduskoolitaja ja suure kogemusega teeninduspraktik

Seminari korraldaja on Heateenindus.ee

Seminaril osalemine on TASUTA. Selleks, et sektori töötajad oleksid Eesti esindamiseks valmis, pakub Eesti Töötukassa koostöös Eesti Hotellide ja Restoranide Liiduga kiiret ja efektiivset seminarisarja majutus- ja toitlustusäride töötajatele ja inspiratsiooniks külalislahkuse valdkonda tööle tulla ja karjääri alustada soovivatele tööotsijatele TASUTA.

Eelregistreerumise tähtaeg: 10.06.2021

Ootame osalema majutus- ja toitlustusäride töötajaid ning külalislahkuse valdkonda tööle tulla ja karjääri alustada soovivaid tööotsijaid.

Eesti Töötukassa

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit

Heateenindus.ee

NB! Seminar kuulub Eesti majutus-ja toitlustusettevõtete seminarisarja „Suveks valmis“. Teiste selle sarja seminaridega on võimalik tutvuda SIIN


KOOLITAJA: Riinu Rätsep

On olnud seotud toitlustuse valdkonnaga üle 25 aasta:

alustades köögipoole pealt Tallink'i laevadel, töötades peakokana ja restoranijuhina restoranis Paat (AG Toitlustuse AS) ja toitlustuse teenindusjuhina Radisson Blu Hotell Olümpias.

Riinu on olnud mitmete toitlustuskohtade käivitamise juures s.h. kohvik Jardin, kohvik  Järve ja restoran Paat peakokana ning tänavatoiduresto Foody Allen restojuhina. 

Koolituste valdkonda liikus 2005 aastast, mil viis läbi kokkamiskoolitusi ja alates 2012 Radisson Blu Hotell Olümpias koolistujuhina töötades andis edasi oma teadmisi teenindus- ja juhtimisvaldkonnast. Hetkel koolitab noori algajaid juhte, viib läbi meeskonnatöö, ajajuhtimise, enesejuhtimise, teenindus ja müügialaseid ning toitumisalaseid koolitusi.
 
Hetkel tegutseb Riinu vabakutselise konsultandi, koolitaja ja toitumisnõustajana ning omandab kogemusi rahvusvahelise müügivaldkonnas. Omab suurt huvi on psühholoogia vastu.

Hariduskäik:

  • Rahvatervise Akadeemia toitumisteraapia eriala
  • Annely Sootsi Tervisekool funktsionaalse toitumisnõustamise eriala
  • Bakalaureuse kraad EBSis rahvusvahelise ärijuhtimise eriala
  • Marketingi Instituut - marketing- ja müük eriala
  • Eesti Sommeljeede Erakooli  juunior sommeljee
  • Piccolo Koolituse OÜ-s baarmani algõpe
  • Rezidor Hotel Group Business Schoolis läbinud täiskasvanute koolitaja kursused nagu klienditeenindusstandart Yes I can!, Train the Training Techniques, keskastmejuhtide arenguprogramm STAR ja On Job Skills Trainig.


 
img

Asukoht:

2021-06-17 10:00:00
2021-06-17 15:00:00

Parim Teenindaja Konkursi Toetajad